Adatvédelmi irányelvek

Legfontosabb kérdések és válaszok

Köszönjük, hogy ellátogatott webhelyünkre! Reméljük, szívesen olvas vállalatunkról és termékeinkről.

A Nestlé tiszteletben tartja az Ön online adatvédelemre vonatkozó jogait webhelyeink használata és a velünk való elektronikus kommunikáció során. Ezért állítottuk össze a jelen Adatvédelmi irányelvet, hogy tájékoztassuk önt arról, hogy a Cereal Partners Hungária Kft.

(„a Nestlé”, ill. „mi”) hogyan gyűjti, tárolja, használja és kezeli azokat a személyes információkat, amelyeket Ön megoszt velünk a Nestlé által üzemeltetett bármely webhelyen („webhely” vagy általánosságban „webhelyek”) keresztül, beleértve a jelen webhelyet is.

A jelen webhely használata révén Ön elfogadja a jelen Adatvédelmi irányelvekben ismertetett gyakorlatokat. Ha Ön nem fogadja el azAdatvédelmi irányelveket, kérjük, ne használja ezt a webhelyet! Fenntartjuk a jogot, hogy az Adatvédelmi irányelveket bármikor módosítsuk. Minden módosítás megjelenik azAdatvédelmi irányelvekbenKérjük, nézze át rendszeresen a Adatvédelmi irányelveket, hogy biztosan értesüljön minden változásról, és tisztában legyen azzal, hogyan használhatjuk fel az Önnel kapcsolatos információkat.

Amennyiben a jelen weboldalon személyes adatot kérnénk, gyűjtenénk be, úgy a beküldött személyes adatok, információk, adatkezelője a Cereal Partners Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.).

Ha bármilyen kérése, kérdése van az Önnel kapcsolatos személyes információkat vagy azAdatvédelmi irányelveket illetően, kérjük, lépjen velünk Kapcsolatba.

Az Adatvédelmi irányelvek teljes szövegéért kérjük, látogasson el ide: http://www.nestle.hu/info/yourdata